Bålhytter, bålhus og madpakkehus til alle behov

Søger du fagmænd der kan lave bålhytter, bålhus og madpakkehus? Så er du landet det rette sted. Hos Bålbyg og Rønbjerg Savværk er bålhytter vores helt store force, og vi har stor erfaring på området. 

Vi leverer primært bålhytter, bålhus og madpakkehus til erhverv, institutioner, foreninger og spejdere, men ønsker du som enkeltperson en smuk bålhytte, kan vi sagtens hjælpe dig med det. 

Vi har base i Skive, men leverer i hele Midtjylland, Vestjylland, samt resten af Danmark. 

Madpakkehus, bålhus og -hytter i alle størrelser

En bålhytte kan se ud på mange forskellige måder, og derfor tilbyder vi også mange forskellige løsninger. Hos os kan du få:

  • ​Standard 6-kantet bålhytte
  • ​Standard 8-kantet bålhytte (aflang)
  • ​Standard 8-kantet bålhytte
  • ​Bålhytte designet specielt efter kundens ønsker
  • ​Tilbehør til bålhytter

Tilbehøret til bålhytter vil ofte være bænke, belægning, bålbænke, borde og grill. Spørg gerne, hvis der er andet, du ønsker - måske kan vi klare det. Skal vi bygge en specialdesignet bålhytte til dig, kan du få den i den størrelse, du ønsker, og med det udtryk, du bedst kan lide. Vi er meget fleksible.

Hvad koster en bålhytte?

Vi har som sådan ikke standardpriser. Men 6-kantede bålhytter kan du oftest få fra 39.000 kroner eks. moms. Og herfra stiger priserne selvfølgelig, fordi den 6-kantede hytte er vores billige, mindste hytte. Måske kan du få en speciallavet bålhytte eller madpakkehus, der koster mindre, men det afhænger alt sammen af, hvad du ønsker. Kontakt os - så finder vi ud af det sammen.

Ring og hør mere om vores tilbud

Erfaring har vi rigtig meget af. Den erfaring tager vi altid med os, når der skal bygges bålhytter. Du kan derfor være sikker på at få et skønt slutprodukt, når du handler hos os. Vi vil gerne imødekomme vores kunder, for i sidste ende betyder den tilfredshed mest. 

Vil du gerne lave et samarbejde med os? Kontakt os da på baalbyg@gmail.com eller 20 20 12 30, og få en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål?​​

​Kontakt os i dag​ og du får svar hurtigst muligt. Da vi har travlt, kan der desværre godt gå lidt tid. Dette beklager vi naturligvis.​​

​Beskriv dit ønske:

Eksempel:

  • 6x6m bålhytte
  • 3 sider
  • 4 bænke
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services, eller hvis du ønsker at tale med os om dine ønsker, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bålbyg og Rønbjerg Savværk 

Mælkevejen 14
7800 Skive


CVR: 28250487 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 20 12 30

✉ E-mail: baalbyg@gmail.com

Følg os på Facebook