Søger du fagmænd der kan lave bålhytter, bålhus og madpakkehus? Så er du landet det rette sted. Hos Bålbyg og Rønbjerg Savværk er bålhytter vores helt store force, og vi har stor erfaring på området.

Vi leverer primært bålhytter, bålhus og madpakkehus til erhverv, institutioner, foreninger og spejdere, men ønsker du som enkeltperson en smuk bålhytte, kan vi sagtens hjælpe dig med det.

Vi har base i Skive, men leverer i hele Midtjylland, Vestjylland, samt resten af Danmark.

Madpakkehus, bålhus og -hytter i alle størrelser

En bålhytte kan se ud på mange forskellige måder, og derfor tilbyder vi også mange forskellige løsninger. Hos os kan du få:

  • ​Standard 6-kantet bålhytte
  • ​Standard 8-kantet bålhytte (aflang)
  • ​Standard 8-kantet bålhytte
  • ​Bålhytte designet specielt efter kundens ønsker
  • ​Tilbehør til bålhytter

Tilbehøret til bålhytter vil ofte være bænke, belægning, bålbænke, borde og grill. Spørg gerne, hvis der er andet, du ønsker - måske kan vi klare det. Skal vi bygge en specialdesignet bålhytte til dig, kan du få den i den størrelse, du ønsker, og med det udtryk, du bedst kan lide. Vi er meget fleksible.

Hvad koster en bålhytte?

Vi har som sådan ikke standardpriser. Men 6-kantede bålhytter kan du oftest få fra 39.000 kroner eks. moms. Og herfra stiger priserne selvfølgelig, fordi den 6-kantede hytte er vores billige, mindste hytte. Måske kan du få en speciallavet bålhytte eller madpakkehus, der koster mindre, men det afhænger alt sammen af, hvad du ønsker. Kontakt os - så finder vi ud af det sammen.

Ring og hør mere om vores tilbud

Erfaring har vi rigtig meget af. Den erfaring tager vi altid med os, når der skal bygges bålhytter. Du kan derfor være sikker på at få et skønt slutprodukt, når du handler hos os. Vi vil gerne imødekomme vores kunder, for i sidste ende betyder den tilfredshed mest.

Vil du gerne lave et samarbejde med os? Kontakt os da på baalbyg@gmail.com eller 20 20 12 30, og få en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 20 12 30

​eller skriv en mail til baalbyg@gmail.com

Firmainformation

Bålbyg og Rønbjerg Savværk

CVR-nummer: 28250487

Stationsvej 24, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Kontakt os i dag​ og du får svar hurtigst muligt. Da vi har travlt, kan der desværre godt gå lidt tid. Dette beklager vi naturligvis.​