LEGEPLADS TIL BØRNEHAVE ELLER SFO

​Skal børnehavens eller SFO’ens udendørs areal fornyes uden, at den naturlige charme går tabt? Så kontakt eksperterne fra Bålbyg og få et godt tilbud på en sikker, holdbar og gennemført naturlegeplads.

baalbyg.dk kan du se det store udvalg af forskellige produkter, som med fordel kunne blive en del af din nye naturlegeplads. Bålbyg har stor ekspertise inden for specialfremstilling af naturlegepladser, og kan med sikkerhed hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning, som lever op til dine forventninger om både pris og desig

NATURLEGEPLADS

​Er dine gamle udendørs faciliteter efterhånden ved at være godt nedslidte efter flere års slidtage?

Hvorfor så ikke give det nyt liv med en naturlegeplads fra Bålbyg, som er eksperter inden for netop dette område. Bålbyg tilbyder specialfremstillede løsninger til bl.a. institutioner og foreninger – selvfølgelig til yderst fordelagtige priser.

Sikre og langtidsholdbare naturlegepladser

Bålbyg gør i høj grad brug af Robinie træ i opførelsen af deres naturlegepladser, da dette er både slidstærkt og meget modstandsdygtigt overfor det danske klimas vind og vejr. Derudover er alle produkterne hos bålbyg selvfølgelig forsynet med de for nødende sikkerhedsgodkendelser, så lad trygt ungerne lege løs på naturlegepladserne fra Bålbyg.

MOTORIK/TARZANBANE

​Vil du sætte et anderledes præg på børnehavens eller spejderklubbens udendørsområde?

Så kunne en naturtro motorik/tarzanbane fra Bålbyg være en god måde at gøre det på.

Motorik/tarzanbanen specialfremstilles hos bålbyg og opføres i yderst holdbar materiale.

Motorik/tarzanbanen henvender sig til en bred gruppe af børn og unge, da den ikke er aldersbestemt i samme grad som mange andre og mere almindelige legepladsaktiviteter. Bålbygs produkter er naturligvis sikkerhedsgodkendt, og kan hurtigt og nemt opleves på baalbyg.dk, hvor du også finder yderligere kontaktoplysninger.

​GYNGESTATIVER

​Er dit gamle gyngestativ på gyngende grund efter mange års slidtage? Klik ind på baalbyg.dk, og find det helt rette alternativ.

Bålbyg tilbyder naturtro gyngestativer med de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, og garanterer samtidig en langtidsholdbar løsning, der ligger op til mange års sjov og leg for børn og andre barnlige sjæle.

Gyngestativerne specialfremstilles i flere afskygninger, men med den rette hjælp og professionel vejledning fra Bålbygs eksperter er der rig mulighed for at finde et gyngestativ der opfylder dine krav – også når det kommer til prisen.

SANDKASSE

​Trænger børnehavens eller SFO’ens gamle sandkasse efterhånden til at blive peppet lidt op? Så burde du kontakte Bålbyg og få et godt tilbud på en sandkasse, der helt naturligt falder ind i den omkringliggende naturs egne kreationer.

En sandkasse er et must på enhver legeplads, og hos Bålbyg tilbydes der specialfremstilling heraf, så områdets muligheder udnyttes på bedste vis. Bålbyg gør brug af bl.a. Robinie træ til fremstilling af deres produkter, hvilket forlænger byggeriernes levetid, og samtidig tillader dig som kunde at tænke langsigtet. Bålbyg er eksperter inden for naturlegepladser og derfor kan du være sikker på god og professionel vejledning hele samarbejdet igennem.

​SVÆVEBANE

​Skal børnehavens, fritidsklubbens eller andre udendørsarealer have fornyet liv?
I så fald ville bålbyg garanteret kunne være dig behjælpelig. De er med deres store ekspertise indenfor naturlegepladser klar til at udarbejde en professionel løsning, der vil falde i din smag.

Bålbyg tænker ud af boksen og kan f.eks. tilbyde en svævebane som et super supplement til de ellers så almindelige installationer på en legeplads. Svævebanen henvender sig til børn og unge i et bredt aldersinterval og specialfremstilles hos bålbyg så den matcher netop dine forestillinger. Svævebanen har selvfølgelig de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, og opføres i det yderst slidstærke Robinie træ, som sikrer en god og holdbar løsning i mange år frem.

VIPPE

​Trænger institutionens gamle vippe efterhånden til en kærlig hånd?

Så kontakt eksperterne fra Bålbyg og få et godt tilbud på en sikker, holdbar og ikke mindst gennemført en af slagsen.

En vippe er utrolig essentiel på de fleste legepladser, men på trods af dens simple fremtoning er der nogle sikkerhedsmæssige aspekter, som der ikke må slækkes på.

Derfor er det altid godt at henvende sig til professionelle selv når simple ting, såsom en vippe, skal designes og bygges op. Hos Bålbyg tilbydes der professionel vejledning gennem hele forløbet, og du kan være sikker på, at den færdige vippe har de rigtige sikkerhedsgodkendelser inden for området.​

KOLBØTTESTATIV

​Giv dit udendørs areal nyt liv med en naturlegeplads fra bålbyg.

Legepladsen kan designes lige efter din smag og kunne f.eks. indeholde et såkaldt ”kolbøttestativ”, som skiller sig lidt ud fra de ellers så almindelige byggerier på en legeplads. Et kolbøttestativ fra Bålbyg specialfremstilles i flere højder og kan derfor anvendes af børn og unge i et bredt aldersinterval. Bålbygs produkter opføres i langtidsholdbart materiale såsom Robinie træ, og er naturligvis forsynet med de nødvendige sikkerhedsgodkendelser. Klik ind på baalbyg.dk, og tag et kig på kolbøttestativet og alle de andre naturtro produkter, der tilbydes.

​​

RUTSJEBANE

​En rutsjebane er et sikket hit på enhver legeplads, og derfor skal både kvalitet og design være i top.

Dette kan eksperterne hos Bålbyg hjælpe dig med.

Rutsjebanerne specialfremstilles i flere forskellige afskygninger så de passer til dine ønsker og behov.

Rutsjebanerne er, ligesom alle andre byggerier fra Bålbyg, forsynet med de nødvendige sikkerhedsgodkendelser og fås til favorable priser. Klik ind på baalbyg.dk, og tag et kig på de forskellige rutsjebaner, der tilbydes samt de mange andre alternative konstruktioner.

​​

LEGEHUS

​Ingen legeplads uden et legehus. Men et legehus er ikke bare et legehus - ikke hvis det står til eksperterne inden for naturlegepladser hos Bålbyg i hvertfald.

Et legehus er, på trods af dets enkelthed, tit grobund for mange gode timers ubegrænset sjov for børn i flere aldre, og skal der derfor være i tip top stand.

Legehuse med naturlig charme og sjæl

​Bålbyg tilbyder en række specialfremstillede legehuse med forskellig størrelse, udtryk og muligheder så du som kunde altid vil kunne finde en vare, der stemmer overens med dine designmæssige forestillinger. Produkterne hos Bålbyg er selvfølgelig forsynet med de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, og fås oveni købet til favorable priser.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 20 12 30

​eller skriv en mail til baalbyg@gmail.com

Firmainformation

Bålbyg og Rønbjerg Savværk

CVR-nummer: 28250487

Stationsvej 24, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Kontakt os i dag​ og du får svar hurtigst muligt. Da vi har travlt, kan der desværre godt gå lidt tid. Dette beklager vi naturligvis.​