Naturlegeplads af langtidsholdbar Robinietræ

Hos Bålbyg og Rønbjerg Savværk i Skive i Midtjylland laver vi gerne jeres nye naturlegeplads af naturtræ fra robinietræ. Det er typisk foreninger og institutioner, som ønsker en naturlegeplads. 

Vi kan tilbyde specialfremstillede legepladsløsninger, der passer præcist til jeres ønsker og behov samt eventuelle særlige forhold.

Eget savværk sikrer en god pris på en naturlegeplads

Måske er jeres udendørs faciliteter ved at være godt nedslidte efter mange års leg og andre aktiviteter, eller måske har I slet ikke etableret en legeplads endnu. 

Vi kan bygge en specialfremstillet naturlegeplads til yderst fordelagtige priser, fordi vi har eget savværk, således vi undgår fordyrende mellemmænd. Vi lægger vægt på, at vores naturlegepladser understøtter børnenes gode oplevelser og samværet med hinanden og naturen.

Vi kan tilbyde en sikker og langtidsholdbar naturlegeplads i robinietræ. Robinietræ er relativt nyt i Danmark, og det særlige er den lange holdbarhed. Den høje kerneandel og tætte struktur sikrer en stabil fugtighed året rundt. Dertil kommer det høje indhold af konserverende stoffer. Vores robinietræ kommer naturligvis fra bæredygtige, certificerede plantager i Europa.

Kontakt os gerne for de drøfte de mange muligheder

Du er velkommen til at ringe til os for at drøfte de forskellige muligheder samt jeres ønsker og behov. Vi kommer gerne med råd, vejledning og løsningsforslag i forbindelse med et uforpligtende tilbud på en naturlegeplads.

Du kan kontakte os på telefon 20 20 12 30 for at aftale nærmere, eller ved at sende en e-mail til os på baalbyg@gmail.com.

Skriv til os?​

Har du et spørgsmål?​​

Kontakt os i dag​ og I får svar hurtigst muligt. Da vi har MEGET travlt, kan der desværre godt gå lidt tid. Dette beklager vi naturligvis.​​

Vigtig info i besked-

Hvor i Danmark befinder i jer?

Præcisere jeres ønske-

eksempel:

-6x6m bålhytte

-3 sider

-4 bænke

osv.

På forhånd tak.

vh Brian Kolding, indehaver af Bålbyg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Bålbyg og Rønbjerg Savværk

Mælkevejen 14

7800 Skive

Telefon: 20 20 12 30

E-mail: baalbyg@gmail.com 

CVR: 28250487