Shelter til salg – få et shelter efter skræddersyede mål

Leder du efter et shelter til salg? Så er du landet det rigtige sted. Ved Bålbyg og Rønbjerg Savværk sælger vi sheltere til spejdere, børnehaver, grundejerforeninger, institutioner og mange flere. Vi holder til i Skive, men kører også ud til kunder i Midtjylland og Vestjylland, samt resten af Danmark.

Hos os er bæredygtighed, natur og miljø altid i fokus – uanset om det drejer sig om sheltere, en bålhytte eller andet. Vores virksomhed har eksisteret siden 2009, og det har givet os mange erfaringer og ideer til udelivet.

Vi har to typer af standard sheltere med faste mål – en mini og en stor. Har du specifikke præferencer eller behov, tilbyder vi specialmål og særlige design.

Vi kan tilbyde:

  • ​Specialmål til dit shelter
  • ​Levering af shelter
  • ​Shelter-montering

Vi har shelters til salg og tilbyder montering

Når du ser et shelter til salg hos os og beslutter dig for at købe det, vil vi som sagt både levere, montere og udforme det. Du vælger selv, om det skal være en lille eller stor hytte med enten tagpap eller græstørv.​

Du kan vælge selv at afhente eller lade os levere på adressen. Ønsker du, at vi skal levere, påkræver vi i de tilfælde ekstra udgifter for kørsel.

Vores mini trækonstruktion er beregnet til to personer, hvor den store er beregnet til seks personer. Når du har besluttet dig for en specifik model, kan du også selv vælge, om du ønsker at samle den selv, eller om den skal være færdigbygget.

Vores mini shelter er på det seneste også blevet populær blandt private og er derfor ikke kun forbeholdt institutioner, børnehaver og lignende længere. Drømmer du derfor om et mini shelter til haven, så står vi klar til at hjælpe dig.

Mangler du informationer?

Er du på udkig efter et bestemt shelter til salg, mangler du yderligere informationer, eller vil du gerne udarbejde et særligt design i samarbejde med os? Så hører vi meget gerne fra dig. Når vi har regnet på udgifterne og bestemt en pris, vil du modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vores priser afspejler altid vores kunders ønsker og behov.

Køb et shelter allerede i dag ved at ringe på telefon 20 20 12 30, eller skriv en e-mail til baalbyg@gmail.com.​

Montering på adressen, vil der forkomme en mere udgift på fragt og kørsel. 

Betonfødder kan tilkøbes for 130.- pr stk(inkl moms).

Har du spørgsmål?​​

​Kontakt os i dag​ og du får svar hurtigst muligt. Da vi har travlt, kan der desværre godt gå lidt tid. Dette beklager vi naturligvis.​​

​Beskriv dit ønske:

Eksempel:

  • 6x6m bålhytte
  • 3 sider
  • 4 bænke
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services, eller hvis du ønsker at tale med os om dine ønsker, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bålbyg og Rønbjerg Savværk 

Mælkevejen 14
7800 Skive


CVR: 28250487 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 20 12 30

✉ E-mail: baalbyg@gmail.com

Følg os på Facebook